Kijk voor actueel nieuws onder de button blog.


#LOODS32 initieert, ondersteunt, ontwikkelt en stimuleert activiteiten en projecten op het gebied van kunst, cultuur en vormgeving. Ontstaan uit een initiatief van beeldend kunstenaar Iris v’t Bosch wil #LOODS32 een verbinding tot stand brengen tussen kunstenaars uit binnen en buitenland en de Flevolandse bevolking. #LOODS32 zorgt voor voedsel voor de geest, voedsel voor het lichaam en voedsel voor de ziel op diverse locaties in  Flevoland en Zeeland.

Naast de organisatie van exposities is #LOODS32 een proeftuin voor experimenten waar kunstenaars, gastcuratoren en vrije geesten de vrijheid krijgen om grenzen te verkennen van wat ze aan kunnen en willen laten zien.

#LOODS32 staat open voor alle vormen van beeldende kunst in een expositie ruimte, de stad of in de natuur.


Locatie:

Zie aankondigingen voor projectlocaties.Openingstijden:

Zie aankondigingen en op afspraak info@loods32.com


Om altijd snel op de hoogte te blijven van de activiteiten nodig ik u uit om vriend te worden op facebook. Twitter kan natuurlijk ook via #Loods32.
Het is leuk om zo vroeg mogelijk met kunst vertrouwd te raken, vandaar dat wij altijd een (kinder)tekenhoek hebben. Niets fijner dan lekker met wat andere kinderen tekenen en je werk opprikken. Het publiek is al aanwezig!

 

              

2020